Imamo samo ono što damo

- Isabel Alende

Kontakt

Tehnička podrška korisnicima

Ukoliko imate neke nejasnoće, poteškoće ili pitanja u korištenju platforme za donacije, ili pak u slučaju greške unutar sistema, možete nam se javiti na aplikaciju Chat tehničke podrške u donjem desnom uglu stranice. Neko od naših agenta će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku, obzirom da obrađujemo jako veliki broj upita na dnevnoj bazi.

Bitno za napomenuti jeste da ovaj Chat služi za tehničku podršku pri korištenju platforme za donacije, te za slučaj da želite tražiti pomoć našeg udruženja za sebe ili nekoga, ljubazno bismo Vas zamolili da to isključivo radite putem naše e-mail adrese [email protected].

Ukoliko trebate našu asistenciju, klikom na Chat aplikaciju za tehničku podršku u donjem desnom uglu stranice, otvorit će Vam se prozor za komunikaciju s našim agentima.

Unutar otvorenog prozora trebate unijeti svoje ime, e-mail adresu, te odabrati odjel za tehničku podršku.

Nakon toga, moći ćete se javiti nekom od naših agenata za bilo kakva pitanja ili nejasnoće s radom platforme za online donacije.


Ukoliko niko od naših agenata trenutno nije online, Vaša poruka se prosljeđuje u e-mail inbox udruženja, te će Vas neko od kolega kontaktirati narednog dana.

Pomozi.ba © 2024. Sva prava zadržana.

Powered by doc.ba